Morvai Krisztina és víziói

Affekt-Krisztina az április 11-i rendbontások idején is rendőrterrort vizionált –Nincs kétség: ő ebből él

Ismét kitett magáért a molotov koktélt dobálók lelki támasza, a vicsor-mosolyú affekt-királynő, az mszp-ből átállt Morvai Krisztina a pénteki –szintén következmények nélküli- csőcselék randalírozáson.
Az agresszív, a rendőröket hangosan, üvöltve provokáló, zsidózó csőcselék között az esti órákban ismerős arc bukkant fel és kezdett betanult monológjába. A csőcselékszagra érkező, rendkívül idegesítő módon affektáló Morvai most is mindent megtett, hogy a nem létező terrorról, a diktatúráról, a rendőri brutalitásokról hazudozzon. Hallgatósága mindenesetre azért most is akadt Balogh Béla Mindenható , Fáber Károly Rendszerváltó kisiparos a Kurucra kirakós gárdista és a velük együttműködő valódi cigánybűnöző, a Kődobáló_időutazó, no meg néhány nevenincs, „elnyomásban sanyargatott” a véres diktatúrától rettegő öregasszony személyében.
Morvai szánalmasan demagóg hazugságait és affektáló testmozdulatait mindenképpen tekintse meg itt:

Video: Affekt_Krisztina_nemzetet_ment

Morvai helyszíni monológja elolvasható itt is, bár kisebb kommentekkel díszítettük:
„Tízszer annyi rendőr van, mint tüntető, hát mi folyik itt? (Az folyik itt, hogy a nép már lassan kezd kiismerni titeket, és nem szívesen adja az arcát az egyre szélsőségesebb huligánkodásról szóló rendbontásaitokhoz. –a szerk.) Rendőrhelikopter járkál fönn az égen, az egész város le van zárva… Meg kellene tudni, hogy ki adta erre a parancsot. (Miért, már tilos helikopterezni is? –a szerk.) Teljesen mesterségesen csinálják ezt a tényleges provokációt, hogy az egész várost lezárják… (Valóban. Nem Tomcat, Budaházy, Toroczkai meg Gonda szervezte a több helyszínes törvénytelen demonstrációt, hanem a gonosz ávósók, akiknek az a péntek esti hobbijuk, hogy minden ok nélkül lezárnak néhány utcát, csupán viccből. – a szerk.) Nem láttam még olyan diktatúrát a harmadik világban sem, ahol ilyet meg lehetne csinálni… (Igen. Kevés olyan ország van, ahol idáig elfajulhatnak a dolgok, mint a demokrácia befogadására alkalmatlan, következmények nélküli Magyarországon, ahol a hatóságon kívül bárki-bármit megtehet büntetlenül. –a szerk.) Ezt kellene, hogy azok a külföldi újságírók lássák, akik ott voltak a nem tudom milyen antifasiszta tüntetésen a XIII. kerületben, kíváncsi vagyok, hogy ehhez mit szólnának. (Azt szólnák, hogy náluk odahaza, már rég szétverte volna a rendőrség ezt a csürhét. -a szerk.)
Egy lelkes öregasszony:- A Ferenciek terénél is feltartóztatták az embereket és igazoltatták őket…
Morvai: -Igen, az egész városban… Hát erről szól a diktatúra…
(Igen, Krisztina. A diktatúra erről szól, hogy igazoltatnak a rendőrök... Másról nem is…– a szerk.) Ugyanezt csinálták 2006. október 23-án is, hogy lezárták az összes menekülési útvonalat, hogy ezzel akartak félelmet kelteni az emberekben, hogy körbe vannak zárva, hogy nem tudnak menekülni… és az egész annyira siralmas volt és annyira szánalmas, amit csináltak, mert tízszer annyi rendőr volt, mint ahány tüntető. Elég baj az, sokkal több tüntetőnek kellene lenni, ugye… (Egyre kevesebben lesztek. Mikor veszed észre te megélhetési vízionista? –a szerk.) Körbezárták a tömeget, itt most még mindig itt cirkál a rendőrségi helikopter (visszaélés helikoptercirkálással.- a szerk.), meg ilyenek („meg ilyenek”… Ebben minden benne van. Ha nincs konkrétum, akkor jön a „meg ilyenek”… - a szerk.) ez egyszerűen katasztrófa, hogy az ember tudja büntetőjogászként, hogy az emberek a falvakon reszketnek, félnek, mert semmi vagyonelleni bűncselekménynek nincs következménye, erőszakos bűncselekmények mindennaposak, (Bizony! Mindennaposak a molotov-koktélok, a telefonos zaklatások, a fenyegetések, a tűzben égő nemzeti ünnepek, a rendőrök elleni támadások és mind-mind büntetlenül maradnak. Az ilyenek miatt, mint Morvai. Az ilyen áljogászok miatt, akik magukat bírónak hazudják, majd hivatalos személy elleni erőszakért pénzbüntetéseket, próbára bocsátásokat szabnak ki, sőt kártérítik az elfogott kődobáló, gyújtogató, harckocsit ellopó köztörvényeseket. Ezért nincs itt rend! –a szerk.) a rendőrség semmit nem csinál, (Ha semmit nem csinálna, akkor nem lennének tele a börtönök cigánybűnözőkkel, akik általában azért nem önként vonulnak be a sittre… -a szerk.) úgy lehet bűnözni, hogy annak semmi következménye nincs, ott a bűnüldözéssel nem foglalkoznak, az emberek reszketésben élik az életüket, itt meg kivonul annyi rendőr, hogy egyszerűen megszámlálhatatlan teljesen feleslegesen (Nem feleslegesen, mert már jó párszor kimutattátok a fogatok fehérjét, ti „békés tüntetők”. Addig örüljetek, amíg rendőrök vonulnak ki ellenetek, akiket büntetlenül lehet provokálni, dobálni és gyújtogatni, és nem beazonosíthatatlan maszkos „állampolgárok”, akik egy kicsit rásegítenek, hogy végre megtanuljatok emberként viselkedni. –a szerk.) és nem csinálnak mást, mint félelemkeltő módon körbezárják az embereket, tehát ez teljesen jogellenes, annyi változott 2006. október 23- a óta, hogy most nem verik az embereket és nem lövik ki a szemüket…” (Csak nem bírta ki a „szemkilövős” duma nélkül. Érdekes, valahogy a jegyiroda elleni molotov koktélos agresszió, a kuruc.infó személyes adatokkal való visszaélései, a rendőrök elleni brutaltások, a kődobálások, autógyújtogatások, a nyílt utcai zsidózások, a szélsőjobboldali megfélemlítés, a Budaházy-féle alkotmányos rend elleni erőszakos szervezkedés ellen valahogy nem emelted fel affektáló hangodat Krisztina! –a szerk.)