Akik a szemkilövésből is hasznot húznak

„nem tudunk beszélni, nem tudunk vitatkozni, mert szemen lőnek bennünket” -hazudja a megélhetési aktivista

Morvai Krisztina a Magyar hírlapnak sem tudott újat mondani

„Amíg a status quót nem lehet megkérdőjelezni, mert ha megteszed, kilövik a szemedet, addig nem tudunk beszélni a szociális szerzett jogok védelméről sem”-hadarta a másfél éve szajkózott propagandát az ismert érdekkörök által pénzelt „művésznő” a Magyar Hírlapnak. Vajon, húzott-e valaha bárki is ekkora politikai és anyagi hasznot más ember véletlenül bekövetkezett, ám tragikus balesetéből, mint a Civil Jogászbizottság elnöke, Morvai Krisztina? Vajon, ha nem történt volna meg a 2006. októberi összecsapások során keletkezett szemsérülés, most mivel riogatná a hallgatóságot a meglehetősen vehemens hangvételű jogásznő?Vajon az állkapocstörést, sípcsonttörést, bordatörést, kéztörést szenvedett, a becsapódó macskakövektől teljes fogsorát elveszített rendőrökről miért nem esik soha szó? Morvai szemében persze ők nem léteznek, csak az, az egy, gumilövedékkel szemen talált „történelmi árpádsávos” provokátor, akinek esetéből azóta is sikerül egyeseknek jó pénzeket keresni és politiklai karriert építeni…
Szólás-és véleményszabadság sincsen…
„Tehát a szólás- és véleményszabadságnak, a gyülekezési jogoknak a biztosítása, mind olyan előfeltétel, amelyre a társadalmi vita ráépülhet.”- hadarta tovább szemrebbenés nélkül Krisztina.
Láthatjuk: Még mindig szólás-és véleményszabadságról hazudoznak, miközben tele van az Internet szélsőjobboldali bűnözők nyílt uszításaival, közösség elleni izgatást megvalósító nyilatkozatokkal, felhívásokkal, hemzsegnek az újságosbódékban a különféle antiszemita, irredenta, bel-és külhoni háborúkra törekvő szennylapok. Ez nekik még mindig nem elég…Szólás-és véleményszabadság után kiáltanak, de ugyanakkor felháborodnak egy ironikus publicisztikán (Bús magyar kuruc), amelyben meg merte a szerző említeni a Partizaninfo-t…Szólás-és véleményszabadságért sipítoznak, de jogi lépéssel és tettlegességgel is fenyegetik azt a magyar rendőrt, aki iwiw-es adatlapjára hobbijaként merte megemlíteni munkáját, a lassan mindennapossá váló tömegoszlatást.
Gyülekezési jogért kárognak, mikor a számukra nem tetsző összes törvényes antifasiszta tüntetést, felvonulást, megemlékezést megzavarták, megdobálták, megtámadták. (Lásd egy tudósítást a sok közül: itt!)

Gyülekezési jogért vonyítanak, miközben büntetlenül, megtorolatlanul foglalnak el hidakat, állítanak meg villamosokat, trolibuszokat…
Hazudtok, Krisztina! Reggel, délben és este, de ti még éjjel is!